Arpa Ekmeği (500 g)
Doğal tahılın gücü, ekşi mayanın lezzetiyle buluşuyor.
Modern sağlıklı yaşamın geleneksel lezzeti: Arpa Ekmeği.
İnanç Fırın’ın taş fırın ustalığıyla ve yıllanmış ekşi mayasıyla hazırlanan bu özel ekmek, arpa ununun yüksek lif ve besin değerini katkısız şekilde sofralarınıza getiriyor.
Yavaş fermantasyonla hazırlanan hamur, sindirimi kolaylaştırırken gözenekli yapısıyla damakta özgün bir tat bırakıyor. Tam buğdaya göre daha düşük glisemik indeksli yapısıyla, kan şekerini dengeler, uzun süre tokluk sağlar ve bağışıklık sistemini destekler.
İçindekiler :
Taş değirmende öğütülmüş arpa unu
İnanç Fırın’ın yıllanmış ekşi mayası
Su, tuz
Arpa Ekmeği Neden Tercih Edilmeli?
Yüksek lif içeriğiyle sindirimi kolaylaştırır .
Uzun süreli tokluk sağlar, özellikle diyet yapanlar için birebirdir Beta-glukan içeriğiyle kolesterolü dengeler .
Düşük glisemik indeksi ile kan şekerini sabit tutar.
Antioksidan açısından zengindir, bağışıklığı destekler.
Saklama Koşulları :
Oda sıcaklığında 2 gün boyunca taze kalır
Dilimlenerek dondurulursa 3 aya kadar saklanabilir
Tüketim öncesi hafif ısıtıldığında tazeliğini korur