Ramazan Ayında Enerji Kaynağı Tahin&Pekmez

09-03-2024 10:47
Ramazan ayının keyif dolu sahur ve iftar sofralarına eşlik eden lezzetler arasında yerini alan tahin ve pekmez ikilisi, gün boyu sizi ve aile üyelerinizi tok ve enerji dolu hissettirdiğinizi biliyor musunuz?

Birbirinden güzel pekmez çeşitlerinin hangisi damak tadınıza uygunsa tahin ile birlikte tüketerek sahur ve iftar sofralarına lezzetin yanı sıra sağlık ve enerji taşıyabilirsiniz.

Sofraların muhteşem ikilisi kabul edilen tahin ve pekmez, birbirini tamamlayan iki farklı sağlıklı lezzet olarak Ramazan sofralarına konuk oluyor. Bu ikili sayesinde sahur sofralarında uzun süreli tokluk hissi veren ve kullanıcıları gün boyunca enerji dolu hissettiren sağlıklı bir öğün tüketiliyor. 
Sahurdan sonra iftara kadar süren uzun süreli açlık döneminde sizi zinde hissettiren tahin ve pekmez ikilisi mide ve bağırsaklarda uzun süre kalarak tok hissetmenizi de sağlıyor. Doğal enerji kaynağı olan tahin ve pekmezin güçlü besin değerleri sayesinde iftara kadar güçlü ve sağlıklı hissetmek ise kaçınılmaz.

Muhteşem ikilinin doğal enerji kaynağı olarak iftar sofralarında da yer alması mümkün. Günün zorlu ve açlıkla mücadele edilen saatlerini geride bıraktıktan sonra ihtiyacınız olan enerji kaynağını tahin ve pekmez sayesinde alırken aynı zamanda iftar sofralarınıza sağlıklı ve besleyici tatlı seçeneği de eklemiş olacaksınız.

Birbirinden ayrılmaz muhteşem ikili tahin pekmezin sağlık açısından da faydaları Ramazan ayında size enerji kaynağı olduğu kadar sağlık kaynağı da olmaya aday. Tahin ve pekmez ikilisini; yüzde 65-70 tahin, yüzde 30-35 istediğiniz çeşit pekmez ile karıştırarak tüketebilirsiniz.

Tahin ve pekmez, Ramazan ayı boyunca günlük enerji ihtiyacınızı karşılarken size şu faydaları da sunacaktır. Sahurda ve / veya iftarda 1 ila 2 çorba kaşığı (15 gr – 30 gr) tahin pekmez tüketmek:

Protein ve kalsiyum ihtiyacını karşılar
Bağırsaklarda hazımsızlığı giderir
Kansızlığı giderir 
Çocuk ve yaşlılarda zihni geliştirmeye yardımcı olur 
Kış aylarında vücut ısısını yükseltir 
Uzun süreli tokluk hissi verir
Solunumu rahatlatıcı özelliğe sahiptir
Tatlı ihtiyacını doğal yolla giderir
Boğaz rahatsızlıklarını gidermeyi destekler

Ramazan ayı boyunca doğal bir enerji kaynağı olan tahin ve pekmez tüketimi için satın almada nelere dikkat etmek gerekiyor derseniz, kuşkusuz ki sahur ve iftarda yerini alacak tahin ve pekmezin katkısız, doğal, hijyenik ve kaliteli malzemelerden elde edilmiş olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra yapım / üretim şeklinin de tahin ve pekmezin lezzetinde etkisi bulunduğunu belirmek gerekmektedir. 

Tarihi İnanç Fırını, bünyesinde ürettiği ev yapımı tadında ve kıvamındaki tahin ve pekmez çeşitleriyle sağlıklı ve güvenilir lezzetleri Ramazan ayı boyunca da sofralarınıza taşıyor. Tarihi İnanç Fırını, farklı gramajlarda hijyenik olarak üretilmiş tahin ve pekmez ürünlerini cam kavanozlarda Türkiye’nin her yerine ulaştırmaktadır.

Yoğunluğu, kalitesi, hijyenik ve güvenilir üretim garantisiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Tarihi İnanç Fırını’nın özel yapım tahinleri ve farklı pekmez çeşitlerini www.inancfirin.com.tr adresinden online olarak sipariş edebilirsiniz. 

Online şubemizden vereceğiniz tüm siparişler Türkiye’nin her yerine hemen gönderilmektedir.

Tarihi İnanç Fırını’nın yerli ve doğal susamdan özel olarak elde ettiği tahin ile katkısız ve şekersiz doğal pekmez çeşitleri Ramazan sofralarınızı tatlandırırken sağlıklı ve besleyici öğünlerinize de eşlik edecek. 
Tahin ve pekmez ikilisiyle enerji dolu, sağlıklı ve besleyici sahur ve iftar saatlerini yaşamak için hemen www.inancfirin.com.tr adresini tıklayarak istediğiniz gramajlardaki tahin ve pekmez çeşitlerini Türkiye’nin her yerinden sipariş edebilirsiniz.

Tarihi İnanç Fırını’nın güvenilir ve hijyenik koşullarda üretilmiş tüm mamulleri sizi bekliyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.